Maros Autóház logo

C3 Profi

C3 Profi, a könnyen kezelhető és mindenki számára elérhető gépjármű.

A C3 kerekded formái, impozáns sárvédői és hatalmas üvegfelületei mindenkit magával ragadnak. A C3 Profi további meggyőző tulajdonságokkal is rendelkezik.

NEM FURGON: AUTÓ.

Sőt, annál is több. Az új Citroën C3 Profi nem egyszerűen egy autó, hanem az autózás újfajta megközelítése. Ön dolgozik, szállít, ügyeket intéz – s eközben minden pillanatban egy igazán újító szellemű autó kényelmét élvezheti. Mindez annyira természetes lesz az ön számára, hogy nem is érti majd, hogyan volt azelőtt…

A C3 Profi feszes, izmos vonalai határozott egyéniséget sejtetnek, amely ugyanakkor elődjéhez hasonlóan barátságos természetű. Önnek az autó elsősorban munkaeszköz – az új C3 Profi ennél többet nyújt.

A tágas raktér, az optimális motormegoldás, a vezetési kényelem lényeges tényező a döntéshozatalban. Az új C3 Profi plafonig rakodva 996 literes, csomagtérfedél alatt pedig 579 literes rakteret kínál. A vezető kényelmét és a fedélzet rendjét számos tárolórekesz szolgálja, köztük az óriási, világítással rendelkező kesztyűtartó. A 70 lóerős HDi motor pedig megfelelő dinamizmust biztosít, és közben a gazdaságos üzemeltetés szakmai felhasználóknál egyenesen kötelező elvét is tiszteletben tartja.

Az új Citroën C3 Profiban ön jó kezekbe kerül. Az új Citroën C3 Profi önért van.

KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG A MUNKA SORÁN

Az új C3 Profi minderről gondoskodik ön helyett. Az utastérben minden olyan kényelmi berendezés rendelkezésre áll, amelyre önnek munkája során szüksége lehet. A műszerek koncepciója és elhelyezése egyszerű és intuitív. A műszerfal vonalvezetése esztétikus, letisztult, helyet kap rajta egy digitális kijelző, valamint a légkondicionáló és a rádió vezérlése.

A Citroën folyamatos törekvése, hogy a technológiát mindenki számára elérhetővé tegye. A 6 hangszóróval szerelt CD/MP3-lejátszós autórádió USB Boxszal is összeköthető. A középkonzolon elhelyezett jack- és USB-csatlakozóba tetszés szerinti audióeszköz beköthető: saját MP3-lejátszóját vagy USB-kulcsát is használhatja. Az integrált bluetooth® rendszer – a megfelelő telefonkészülékkel – a biztonságos telefonálást segíti.

Az új C3 Profi aktív és passzív biztonsági szolgáltatásai is kiemelkedőek. Ütközés esetén az energiaelnyelő zóna minden utas biztonságát védi. A passzív védelmi rendszert 4 légzsák egészíti ki: két front- és két oldallégzsák. Fény- és hangjelzés figyelmezteti a vezetőt, ha elfelejtette bekötni biztonsági övét. Az aktív védelmi eszközök közül emeljük ki a tempomatot és a vezetést segítő elektronikus berendezéseket: az ABS-t és az elektronikus fékerő-elosztót vészfékezés-rásegítő és automatikusan bekapcsoló vészvillogó egészíti ki.

Tehergépkocsi ár és felszereltség lista Modell katalógus Szín, kárpit katalógus