Maros Autóház logo

C3 Profi

C3 Profi, a könnyen kezelhető és mindenki számára elérhető gépjármű.

A C3 kerekded formái, impozáns sárvédői és hatalmas üvegfelületei mindenkit magával ragadnak. A C3 Profi további meggyőző tulajdonságokkal is rendelkezik.

NEM FURGON: AUTÓ.

Sőt, annál is több. Az új Citroën C3 Profi nem egyszerűen egy autó, hanem az autózás újfajta megközelítése. Ön dolgozik, szállít, ügyeket intéz – s eközben minden pillanatban egy igazán újító szellemű autó kényelmét élvezheti. Mindez annyira természetes lesz az ön számára, hogy nem is érti majd, hogyan volt azelőtt…

A C3 Profi feszes, izmos vonalai határozott egyéniséget sejtetnek, amely ugyanakkor elődjéhez hasonlóan barátságos természetű. Önnek az autó elsősorban munkaeszköz – az új C3 Profi ennél többet nyújt.

A tágas raktér, az optimális motormegoldás, a vezetési kényelem lényeges tényező a döntéshozatalban. Az új C3 Profi plafonig rakodva 996 literes, csomagtérfedél alatt pedig 579 literes rakteret kínál. A vezető kényelmét és a fedélzet rendjét számos tárolórekesz szolgálja, köztük az óriási, világítással rendelkező kesztyűtartó. A 70 lóerős HDi motor pedig megfelelő dinamizmust biztosít, és közben a gazdaságos üzemeltetés szakmai felhasználóknál egyenesen kötelező elvét is tiszteletben tartja.

Az új Citroën C3 Profiban ön jó kezekbe kerül. Az új Citroën C3 Profi önért van.

KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG A MUNKA SORÁN

Az új C3 Profi minderről gondoskodik ön helyett. Az utastérben minden olyan kényelmi berendezés rendelkezésre áll, amelyre önnek munkája során szüksége lehet. A műszerek koncepciója és elhelyezése egyszerű és intuitív. A műszerfal vonalvezetése esztétikus, letisztult, helyet kap rajta egy digitális kijelző, valamint a légkondicionáló és a rádió vezérlése.

A Citroën folyamatos törekvése, hogy a technológiát mindenki számára elérhetővé tegye. A 6 hangszóróval szerelt CD/MP3-lejátszós autórádió USB Boxszal is összeköthető. A középkonzolon elhelyezett jack- és USB-csatlakozóba tetszés szerinti audióeszköz beköthető: saját MP3-lejátszóját vagy USB-kulcsát is használhatja. Az integrált bluetooth® rendszer – a megfelelő telefonkészülékkel – a biztonságos telefonálást segíti.

Az új C3 Profi aktív és passzív biztonsági szolgáltatásai is kiemelkedőek. Ütközés esetén az energiaelnyelő zóna minden utas biztonságát védi. A passzív védelmi rendszert 4 légzsák egészíti ki: két front- és két oldallégzsák. Fény- és hangjelzés figyelmezteti a vezetőt, ha elfelejtette bekötni biztonsági övét. Az aktív védelmi eszközök közül emeljük ki a tempomatot és a vezetést segítő elektronikus berendezéseket: az ABS-t és az elektronikus fékerő-elosztót vészfékezés-rásegítő és automatikusan bekapcsoló vészvillogó egészíti ki.

Letisztult, optimista dizájn, expresszív, egyedi formavilág, innovatív szellem, karizmatikus megjelenés… Keltse új életre cégét az új Citroën C3 Profival!

A kevesebb mint 4 m hosszú új C3 Profi különösen fürge és jól kormányozható autó, ami nagy könnyebbséget jelent a városi közlekedésben.

Öt ajtóval és egy 922 literes csomagtartóval rendelkezik, így a szakmai tevékenységéből következő minden elvárásnak eleget tesz.

Hosszúság: 3,99 m – Szélesség: 1,82 m – Magasság: 1,47 m – Tengelytáv: 2,54 m – Csomagtartó-térfogat: 922 l

VARIÁLHATÓSÁG & KÉNYELEM

A már ránézésre is kényelmes ülések és az ötletes tárolóhelyek az első pillanattól kellemes érzéssel töltik el az embert. Az új C3 Profi egy komfortos védőburkot von körénk, ami különösen jólesik, ha sok időt töltünk utazással. Helyezze magát kényelembe mobil irodájában!

 HELYKÍNÁLAT & ÖTLETES TÁROLÓHELYEK

A tárolóhelyek kialakítása a lehető legpraktikusabb. Az ötletesen elhelyezett középső rakodóhelynek köszönhetően maximális hely áll rendelkezésre az első sorban, a kesztyűtartónál pedig nincs nagyobb a kategóriában (6,25 l). Az első ajtókban kialakított hatalmas ajtózsebeknek köszönhetően minden szükséges kellék kéznél van.

Az új C3 Profi több, mint 900 literes rakodótérrel rendelkezik, így a szakmai tevékenységéből következő minden elvárásnak eleget tesz.

 

FELSZERELTSÉG & HASZNOS TECHNOLÓGIÁK

 

A Citroën C3 Profi a legkorszerűbb technológiákkal van felszerelve. Világpremiernek számít az opcióként rendelhető ConnectedCAM Citroën™ névre hallgató csatlakoztatott HD kamera*. Az új C3 Profit a vezető életét megkönnyítő berendezésekkel is gazdagon ellátták: ilyen az érintőképernyőről vezérelhető 3D navigációs rendszer*, a sebességtábla-felismerő rendszer, vagy a véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés.

BLUEHDI DÍZELMOTOR

Az új C3 Profi takarékos és környezetkímélő, ugyanakkor kellemes vezetési élményt nyújtó, 100 LE-s BlueHDi dízelmotorral kerül forgalomba.
A BlueHDi technológiával, azaz a FAP részecskeszűrő mellett egy SCR katalizátort is tartalmazó kipufogórendszerrel a Citroën hatékony és tartós választ ad a dízelmotorok által kibocsátott káros anyagok kérdésére. Ráadásul e csúcstechnológiás, tiszta megoldást változatlan vezetési élmény mellett veheti igénybe.