Maros Autóház logo

Jumper platós/alvázas

 

 

citroen_jumper_plato_kabin_nyito

 Jumper platós vagy alvázas, szimpla és duplakabinos

A Citroën 2006 júniusában mutatta be Magyarországon az új Jumpert, amely négyféle hosszúságban, háromféle tengelytávval és háromféle magasságban rendelhető, tehát hasznos rakodótérfogata 8 m3-től egészen 17 m3-ig terjed. Az eddigi max. 3,5 tonnás össztömeghatárt túllépve az új Jumper akár a 4 tonnát is elérheti (ebben az esetben a hasznos teher 2 tonna).

Az új Jumper stílusa a vezető kényelmét szolgálja. A vezetőtér ergonómiai kialakításának és kitűnő hangszigetelésének köszönhetően a vezetőfülke a legigényesebb áruszállítók elvárásainak is megfelel. A rendkívül alacsony rakodási küszöbmagasság jelentős mértékben megkönnyíti a rakodótérhez való hozzáférést.

Az új Jumper az egyes változatoknak leginkább megfelelő új dízel motorokkal rendelhető: a 2.2 HDi 110 LE, a 2.2 HDi 130 LE, 2.2 HDI 150LE és a 3.0 HDI 180 LE.

A Citroen Jumper kapható Alvázként- melyre egyedi felépítmények rendelhetők vagy gyári platóval, szimplakabin (3 személyes utastér) ill. duplakabinos (7 személyes utastér) kivitelben is.

Tehergépkocsi ár és felszereltség lista Méret és műszaki adatok Modell katalógus Szín, kárpit katalógus