Maros Autóház logo

C3

-0mm60nn9-1cxaa5nzzk04a04z-zzzzzzzz-001-10.106394

C3 TETŐTŐL TALPIG RABUL EJT

HATÁROZOTT VONALAK

Letisztult, ívelt, nyúlánk vonalak, nagyon modern felépítés: avantgárd, de mértéktartó dizájn. Elődjénél elegánsabb és energikusabb külsőt kölcsönöz neki az új hűtőrács és a modellen először bemutatkozó LED-es nappali fény.Az autó személyisége igen határozott, a markáns gépháztetőtől a jellegzetes, bumeráng formájú hátsó fényszórókig. Az új Citroën C3 tetőtől talpig rabul ejt és útra kelésre csábít.

KOMPAKT MÉRETEK

Az új Citroën C3 kategóriája egyik legkompaktabb autója. Nem sodorta magával az “infláció”, megmaradt 4 méteren belül (3.94 m hosszú, 1.73 m széles és 1.52m magas). Igen, a Citroën tudatosan megy szembe az “egyre többet” divatjával – úgy, hogy minőség tekintetében természetesen nem adjuk alább. Utastere és csomagtere az egyik legtágasabb a kategóriában. A 10,2 méteres fordulókör révén az autó városi használatra egyenesen tökéletes.

KIEMELKEDŐ MINŐSÉG

Az új C3 az új Citroën-logót viseli, s ezzel a márka megújulásának jelképe is. Az új arculat egyik vezető eszméje a kiváló minőség, ami többek között a felületek kidolgozásában, a játékos apróságokban, a kilincsek, az oldalablakok vagy a kipufogó krómdíszítésében mutatkozik meg.

AVANTGÁRD STÍLUS

Az új Citroën C3 belső tere – külsejéhez hasonlóan – elegáns és modern. A vezetést segítő műszereket, a levegőbeömlő nyílásokat, a többfunkciós kijelzőt ívelt, harmonikus vonalak emelik ki. A lágy műanyagból készült műszerfalat selyemfényű szürke vagy ragyogó alumíniumbetét hangsúlyozza. Amerre a szem ellát, a belső teret apró krómozott, lakkozott díszítőelemek teszik egyedülállóvá, kifinomulttá.

VEZETŐÜLÉS

Az új Citroën C3 minden porcikája a vezetés élményét szolgálja. A lebegni látszó műszerfal, a művészien kidolgozott kormánykerék, a vezérlőgombok, a digitális kijelző – a vezetőülés ellenállhatatlanul útra kelésre csábít.Ön  zavartalanul koncentrálhat a vezetésre, hiszen minden információ a látóterében, a középkonzol pedig a keze ügyében van. A vezetőpozíció páratlanul kényelmes. Most már csak az ön kedvétől függ minden.

Személygépkocsi ár és felszereltség lista Méret és műszaki adatok Modell katalógus Szín, kárpit katalógus