Maros Autóház logo

C4 Aircross

C4 Aircross

Erő, dinamizmus, stílus és elegancia – ezek összhangja alkotja a Citroën C4 Aircross-t.

Városi cirkáló és terepjáró egyben? Két- vagy összkerékmeghajtás?  Igen, ez is mind a Citroën C4 Aircross.

  • A Citroën C4 Aircross nem hagyományos terepjáró - a személyautók eleganciáját ötvözi a terepjárókra jellemző erőteljes vonalakkal. Szemből egyből feltűnik a nagyméretű krómozott Citroën-embléma és a fényszórók határozott, de nem tolakodó rajzolata. A vezetőülésből is jól látható egyedi motorháztető-ív, valamint a kiszélesített kerékjárati ívek is erősítik az autó masszív benyomását. Aprólékos részletek: a Citroën C4 Aircross egyesíti magában a stílust és a hatékonyságot. Az első légbeömlőkbe egy-egy függőleges led-sort építettünk be, mely meghatározza az autó "tekintetét". A karosszéria alsó részeit és a csomagtérajtó alját díszítő krómozott díszlécek, valamint a sötétített hátsó üvegek különleges eleganciát kölcsönöznek a modellnek.
  • A Citroën C4 Aircross beállításai lehetővé teszik, hogy Ön a körülményeknek megfelelően válassza ki autója viselkedését. Ha még nagyobb stabilitásra és erőre van szüksége, extrém körülmények között egy mozdulattal akár az összkerékmeghajtást vagy a LOCK módot is bekapcsolhatja. A LOCK üzemmód esetében a hátsó kerekekre jutó nyomaték 50%-kal megnő a 4WD beállításhoz képest, ezáltal maximális tapadást és vonóerőt tesz lehetővé, így extrém terepen is könnyedén boldogul majd az új Citroën C4 Aircross-szal.
  • A Citroën C4 Aircross magas vezetői pozíciója remek perspektívát nyújt, így mindig biztonsággal belátható az út. A belső tér a kompakt SUV-oknál elvárttól magasabb színvonalú. Az autó tervezésekor elsősorban a könnyű kormányfogást helyeztük a középpontba. A kormányt a kényelem és a biztosabb tapadás érdekében bőr bevonattal láttuk el, melynek magassága és mélysége egyaránt állítható. Ezen kívül több lényeges funkció is elérhető innen, például az audiorendszer kezelőgombjai, a sebességszabályzó automatika, valamint a kihangosító is. A kormánykereket fekete, fényes felületű dekorációs elemmel láttuk el, melyek szintén visszaköszönnek a középkonzolon és az ablakemelő paneleken is. A tér- és komfortérzetet növeli a tekintélyes méretekkel rendelkező UV-szűrős panorámatető, mely fokozatosan elhúzható elektromos napfényvédőt is tartalmaz. Így még a városi forgalomban is látszik az ég: a Citroën C4 Aircross-ban mindig szabadnak érezheti magát. Fény árasztja el az utasteret, ez hosszú utazások során jótékony hatással van az utasok közérzetére. Esténként pedig a tetőbe épített borostyánfényű led-es fényvezető csíkok gondoskodnak a hangulatról és az utastér kellő megvilágításáról. Fényerejük szabályozható, így mindenki megtalálhatja a számára ideális beállítást.  

.

Személygépkocsi ár és felszereltség lista