Maros Autóház logo

C5 Tourer

-0mm60nn9-1cx7c5sn2m01a0cz-0pqszzzz-001-01.109456

 

C5 Tourer

Az új Citroën C5 mindkét változata, a Limuzin és a Tourer is a hagyományokkal szakító, új stílust képvisel. Az egyszerre dinamikus és rangot adó, nemes vonalak valódi vonzerőt kölcsönöznek az autónak, miközben a praktikum, a kényelem és a helykínálat is nagy szerepet kap.

Az úton az új Citroën C5 bravúrosan egyesíti a vezetési élményt és a kényelmet: utazásra csábít, de minden pillanatban figyel a felhasználók személyiségére: igény szerint testre szabható, rendkívül újszerű ergonómiával bír, számos opciós felszerelést kínál.
Az érzékelt minőség és a megbízhatóság is magas követelményszintnek felel meg az új fejlesztési, tervezési és gyártási szabványoknak köszönhetően.
Csábítás, dinamizmus, luxuskivitel és minőség – megannyi ütőkártya egyazon törekvés szolgálatában: elérni, hogy az új Citroën C5 Limuzin és C5 Tourer felsorakozzék a felső-középkategóriás limuzinok és kombik szegmensének vezetői közé. A 2008 tavaszán piacra kerülő két új modell, mely tökéletesen szimbolizálja a márka újító szellemét és dinamizmusát, kiegészíti a választékot, mely így gazdagabb és korszerűbb, mint valaha.

Személygépkocsi ár és felszereltség lista Méret és műszaki adatok Modell katalógus Szín, kárpit katalógus