Maros Autóház logo

Új C3

Új C3 – Egyéniség, akárcsak te!

 

A Citroën C3 letisztult, dinamikus vonalaival egyike a szegmens legkompaktabb modelljeinek. Az intelligens felépítésnek köszönhetően megőrizte a belső tér tágasságát, a hatalmas üvegfelület pedig tovább növeli a tér és a határtalan szabadság érzetét.

Új szelek fújnak a kompakt városi autók kategóriájában! Az új Citroën C3 legmeghatározóbb elemei : optimista és letisztult designja, szépen megrajzolt ívei, a többféle színben játszó  Airbump® és olyan technológiák, mint például az opcióként rendelhető  Citroën ConnectedCAM™. Kifejező és egyedi kialakítása összetéveszthetetlenné teszi az új modellt.
OPTIMISTA, merész dizájn jellemzi. A letisztult formák, a jellegzetes grafikai elemek és a színek összjátéka korszerű, trendi autót eredményezett. Az egyedi karaktert tovább erősíti a számtalan személyre szabási lehetőség. Íme egy elérhető modell, amely sokak számára lehetővé teszi, hogy a saját személyiségét tükröző, karakteres autója legyen. Az új C3 két karosszériaszínt kombinál: a háromféle tetőszín a ködfényszórókon, a tükörházakon, a hátsó háromszögablakon és az Airbump® védőelemeken is visszaköszön. Ami az utasteret illeti, egyéni ízlésünktől függően háromféle belső hangulat közül választhatunk. A speciális kialakítású ülések és a vízszintes tagolású, letisztult műszerfal is hozzájárulnak a fantasztikus térérzethez.

EMBERKÖZELI, ezért páratlanul jó közérzetet biztosít. A Citroën Advanced Comfort® programot követve a tervezők újragondolták és korszerűsítették a kényelmi megoldásokat. A már ránézésre is kényelmes ülések, a kivételes fényviszonyokat biztosító panoráma üvegtető (opció), az ötletes tárolóhelyek és a hívogató, tágas terek az első pillanattól kimondottan kellemes érzéssel töltik el az embert. Az új C3 öt ajtóval rendelkezik, így visszafogott hosszmérete (3,99 m) ellenére praktikus autó.
INTELLIGENS, hiszen a legkorszerűbb technológiákkal büszkélkedhet. Világpremier a tökéletesen integrált, csatlakoztatott HD kamera, a ConnectedCAM Citroën™ (opció). A nagy látószögű kamerával pillanatfelvételek és videók készíthetők, melyeket tetszés szerint megőrizhetünk, vagy a közösségi oldalakon azonnal megoszthatunk. Az új C3-at a vezető életét megkönnyítő berendezésekkel is gazdagon fel lehet szerelni: hangvezérléssel működő 3D navigáció, tolatókamera, véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés, holttér-figyelő rendszer, csak pár dolog a modellhez elérhető széria vagy opciós felszereltségek közül. Kiváló hatékonyság jellemzi az új C3 motorkínálatát is: a nagy teljesítményű, remek hatásfokú PureTech benzinmotorokhoz és BlueHDi dízelmotorokhoz legújabb generációs EAT6 automata sebességváltó is kérhető.

Személygépkocsi ár és felszereltség lista Műszaki adatlap Tovább az Új C3 bemutatótermébe