Maros Autóház logo

Új C3

Új C3 – Egyéniség, akárcsak te!

 

A Citroën C3 letisztult, dinamikus vonalaival egyike a szegmens legkompaktabb modelljeinek. Az intelligens felépítésnek köszönhetően megőrizte a belső tér tágasságát, a hatalmas üvegfelület pedig tovább növeli a tér és a határtalan szabadság érzetét.

Új szelek fújnak a kompakt városi autók kategóriájában! Az új Citroën C3 legmeghatározóbb elemei : optimista és letisztult designja, szépen megrajzolt ívei, a többféle színben játszó  Airbump® és olyan technológiák, mint például az opcióként rendelhető  Citroën ConnectedCAM™. Kifejező és egyedi kialakítása összetéveszthetetlenné teszi az új modellt.
OPTIMISTA, merész dizájn jellemzi. A letisztult formák, a jellegzetes grafikai elemek és a színek összjátéka korszerű, trendi autót eredményezett. Az egyedi karaktert tovább erősíti a számtalan személyre szabási lehetőség. Íme egy elérhető modell, amely sokak számára lehetővé teszi, hogy a saját személyiségét tükröző, karakteres autója legyen. Az új C3 két karosszériaszínt kombinál: a háromféle tetőszín a ködfényszórókon, a tükörházakon, a hátsó háromszögablakon és az Airbump® védőelemeken is visszaköszön. Ami az utasteret illeti, egyéni ízlésünktől függően háromféle belső hangulat közül választhatunk. A speciális kialakítású ülések és a vízszintes tagolású, letisztult műszerfal is hozzájárulnak a fantasztikus térérzethez.

EMBERKÖZELI, ezért páratlanul jó közérzetet biztosít. A Citroën Advanced Comfort® programot követve a tervezők újragondolták és korszerűsítették a kényelmi megoldásokat. A már ránézésre is kényelmes ülések, a kivételes fényviszonyokat biztosító panoráma üvegtető (opció), az ötletes tárolóhelyek és a hívogató, tágas terek az első pillanattól kimondottan kellemes érzéssel töltik el az embert. Az új C3 öt ajtóval rendelkezik, így visszafogott hosszmérete (3,99 m) ellenére praktikus autó.
INTELLIGENS, hiszen a legkorszerűbb technológiákkal büszkélkedhet. Világpremier a tökéletesen integrált, csatlakoztatott HD kamera, a ConnectedCAM Citroën™ (opció). A nagy látószögű kamerával pillanatfelvételek és videók készíthetők, melyeket tetszés szerint megőrizhetünk, vagy a közösségi oldalakon azonnal megoszthatunk. Az új C3-at a vezető életét megkönnyítő berendezésekkel is gazdagon fel lehet szerelni: hangvezérléssel működő 3D navigáció, tolatókamera, véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés, holttér-figyelő rendszer, csak pár dolog a modellhez elérhető széria vagy opciós felszereltségek közül. Kiváló hatékonyság jellemzi az új C3 motorkínálatát is: a nagy teljesítményű, remek hatásfokú PureTech benzinmotorokhoz és BlueHDi dízelmotorokhoz legújabb generációs EAT6 automata sebességváltó is kérhető.

C3 TETŐTŐL TALPIG RABUL EJT

HATÁROZOTT VONALAK

Letisztult, ívelt, nyúlánk vonalak, nagyon modern felépítés: avantgárd, de mértéktartó dizájn. Elődjénél elegánsabb és energikusabb külsőt kölcsönöz neki az új hűtőrács és a modellen először bemutatkozó LED-es nappali fény.Az autó személyisége igen határozott, a markáns gépháztetőtől a jellegzetes, bumeráng formájú hátsó fényszórókig. Az új Citroën C3 tetőtől talpig rabul ejt és útra kelésre csábít.

KOMPAKT MÉRETEK

Az új Citroën C3 kategóriája egyik legkompaktabb autója. Nem sodorta magával az “infláció”, megmaradt 4 méteren belül (3.94 m hosszú, 1.73 m széles és 1.52m magas). Igen, a Citroën tudatosan megy szembe az “egyre többet” divatjával – úgy, hogy minőség tekintetében természetesen nem adjuk alább. Utastere és csomagtere az egyik legtágasabb a kategóriában. A 10,2 méteres fordulókör révén az autó városi használatra egyenesen tökéletes.

KIEMELKEDŐ MINŐSÉG

Az új C3 az új Citroën-logót viseli, s ezzel a márka megújulásának jelképe is. Az új arculat egyik vezető eszméje a kiváló minőség, ami többek között a felületek kidolgozásában, a játékos apróságokban, a kilincsek, az oldalablakok vagy a kipufogó krómdíszítésében mutatkozik meg.

AVANTGÁRD STÍLUS

Az új Citroën C3 belső tere – külsejéhez hasonlóan – elegáns és modern. A vezetést segítő műszereket, a levegőbeömlő nyílásokat, a többfunkciós kijelzőt ívelt, harmonikus vonalak emelik ki. A lágy műanyagból készült műszerfalat selyemfényű szürke vagy ragyogó alumíniumbetét hangsúlyozza. Amerre a szem ellát, a belső teret apró krómozott, lakkozott díszítőelemek teszik egyedülállóvá, kifinomulttá.

36-FÉLE SZÍNKOMBINÁCIÓ

A CITROËN C3 széles színválasztéka mindenkit lenyűgöz: Mandulazöld, Hófehér, Kobaltkék, Shark szürke, Alumíniumszürke, Rubintvörös, Perla Nera fekete, Power narancs vagy Homokszín…

Ez a 9 külső szín 3-féle tetőszínnel kombinálható (Onyx fekete, Rally piros, Opálfehér) – válassza ki az ízlésének megfelelőt a lehetséges 36 kombinációból! (Feel és Shine felszereltség esetén)”

Melyik az ön C3 modellje?

VEZETŐÜLÉS

Az új Citroën C3 minden porcikája a vezetés élményét szolgálja. A lebegni látszó műszerfal, a művészien kidolgozott kormánykerék, a vezérlőgombok, a digitális kijelző – a vezetőülés ellenállhatatlanul útra kelésre csábít.Ön  zavartalanul koncentrálhat a vezetésre, hiszen minden információ a látóterében, a középkonzol pedig a keze ügyében van. A vezetőpozíció páratlanul kényelmes. Most már csak az ön kedvétől függ minden.

AIRBUMP® : ÉR A LEPATTANÓ!

A C4 Cactusból már jól ismert Airbump® betétek sajátos grafikai elemként nemcsak a karosszéria védelmét szolgálják, de a gépjármű stílusát is karakteresebbé teszik.


A karcolásbiztos felület alatt rejlő légbuborékok ütéstompító hatással rendelkeznek. A hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készült védőelemek ellenállnak a nap, a víz, az elöregedés vagy a karcolások jelentette mindennapi megpróbáltatásoknak.

Az Airbump® védőelemek 6 levegőkapszulából állnak, és az ajtók – különösen városban sérülékeny – alsó részét védik. Az Airbump® elemeket a tető színétől függően függően fehér, vagy piros keretezés díszíti.

A C3 számtalan lehetőséget kínál, hogy modellje valóban tükrözze az ön egyedi stílusát.  Egyszínű vagy kétszínű? Airbump®? Letisztult vagy inkább vagány belső hangulat?
Válassza a számtalan variációs lehetőségből az egyéniségéhez legjobban illőt !

A belső dizájnt letisztult terek, teljes egyöntetűség, szelíd, telt formák jellemzik. A térérzékelést azonnal meghatározza a jellemzően vízszintes tagolás, azon belül is a jármű teljes szélességében húzódó, egy tömbből faragott műszerfal, melynek letisztultsága a többi forma egyszerűségét visszhangozza.
Mint a fedélzeti kényelem kulcsfontosságú elemeit, a C3 üléseit úgy tervezték, hogy széles és kényelmes ülőhelyeket kínáljanak. A hangsúly a térérzet növelése és a kényelem fokozása érdekében itt is a szélességen volt. Ezt az érzést erősítik a jellemzően nem autós területekről kölcsönvett meleg hatású, ragyogó anyagok is. A legapróbb elem is szervesen illeszkedik a gondosan kidolgozott, egységes egészbe.

 TÁROLÓHELYEK & CSOMAGTARTÓ

A C3 fedélzetén egyszerű az élet. A tárolóhelyek kialakítása a lehető legpraktikusabb, ugyanakkor a belső harmónia sem szenved csorbát. Az ötletesen elhelyezett középső rakodóhelynek köszönhetően maximális hely áll rendelkezésre az első sorban, a kesztyűtartónál pedig nincs nagyobb a kategóriában (6,25 l).

Az első ajtókban hatalmas ajtózsebek találhatók. Belső felületük világos színe praktikus módon elüt a bennük elhelyezett tárgyakétól, így gyerekjáték megtalálni őket. Az új C3 a csomagok tekintetében sem ismer kompromisszumot: közel 300 literes csomagterében bőven jut hely mindennek.

 

A Citroën C3 újító designja mellett technológiai fejlesztéseiben is élen jár.

A C3-on világelsőként kerül bevezetésre például az interaktív Citroën ConnectedCAM™ rendszer.


Emellett számos, a kényelmet szolgáló, vezetést segítő rendszert is kínál a modell. A teljesség igénye nélkül: Connect Nav navigációs rendszer, tolatókamera, holttérfigyelő rendszer, visszagurulás-gátló.

 

DÍZEL BLUEHDI & BENZINES PURETECH MOTOROK

A Citroën C3 motorkínálatában hatékony, benzines PureTech és takarékos BlueHDi motorok is megtalálhatóak.

A háromhengeres PureTech 68 és 82 benzinmotorhoz és a BlueHDi 75 (Stop & Start), ill. 100 (Stop & Start) dízelekhez kézi váltó rendelhető.
A maximális vezetési élmény és kényelem érdekében 2017. májusától a PureTech 110 (Stop & Start) motor és az automata EAT6 váltó is megjelenik majd a kínálatban.