Maros Autóház logo

Cégismertető

Maros Autóház Kft.

A Maros Autóház Kft 2006 nyarán alakult. Cégünk új tulajdonosként üzemelteti a Citroen váci szalonját.

Előnyöket kínálunk! Akcióinkkal, szolgáltatásainkkal, rendezvényeinkkel szeretnénk előnyökhöz juttatni üzleti partnereinket, és a márkához vonzódó érdeklődőket. Központban az ember, az ügyfél!

A cél adott: folyamatosan a márka rangjához és az ügyfeleink elvárásához igazítani szolgáltatásainkat. Ezt a törekvést igazolja a számos régi és új Ügyfél, aki bizalmat adott a cégnek és a márkának. Eladásaink, a Citroen hálózat utolsó soraiból az “új időszámítás” óta az elsők közé emelkedtek, amire büszkék vagyunk. Szervizünket is a folyamatos fejlesztés jellemzi, a vevői igények maximális kiszolgálásának érdekében. Ügyfeleink felé való elkötelezettségünk jeleként, visszatérő partnereinket egyedi kedvezményekre jogosító hűségkártyával jutalmazzuk.

Jöjjön el hozzánk, ismerje meg a Citroen régi és egészen új modelljeit, amelyeket egy kávé társaságában megtekinthet és természetesen ki is próbálhat nálunk. Számos modellre rendkívüli akció vonatkozik, akár 1.500.000,- Ft árelőnnyel. Azok a szerencsés Ügyfelek, akik regisztrálták magukat a hírlevéllistánkra teszthétvégét nyerhetnek, és természetesen első kézből tájékozódhatnak jelentősebb eseményeinkről, akcióinkról.

Szeretettel várjuk, hisz az érdekünk közös: Önnek jó autója legyen és elégedetten gondoljon szalonunkra!

Köszönjük, hogy figyelmet fordított ránk, megtiszteltetésnek vettük!