Maros Autóház logo

Szerviz

Szerviz hálózatunk hivatalos márkaszervize a PSA-csoport Citroen márkájának. Citroën teljes típusválasztékát javítjuk garanciában és azon túl is. Citroen szakszervizünk gépkocsik teljes körű szervizelésével, kárügyintézésével, műszaki vizsgáztatásával, eredetiség vizsgálattal és Citroen eredeti ill. utángyártott alkatrészek és tartozékok forgalmazásával foglalkozik.

Mottónk: rugalmas ügyintézés. Képzett szakemberekkel, rövid határidővel, vállaljuk garanciális és garanciaidőn túli autók szervizmunkálatait, így akár bármilyen korú és típusú gépjármű szervizelését is vállaljuk.

Bízza hozzáértő kezekre autóját, megfizethető árakon!

Kérjen árajánlatot vagy jelentkezzen be telefonon, vagy akár online! Online szervizbejelentkezőink 10 % munkadíj kedvezményt élvezhetnek!

Telefonon keresse NAGY FERENC szervizvezetőnket:
Tel.: 27/510-820
Mobil: 30/297-7063
E-mail: szerviz@citroenvac.hu

.

  • garanciális és azon túli mechanikai javítások
  • garanciális és azon túli elektromos és diagnosztikai javítások, mérések
  • fékhatás mérés
  • lengéscsillapító mérés
  • futómű állítás
  • klíma javítás, feltöltés
  • gumi csere, igény szerint tárolás
  • karosszéria javítás teljes körű biztosítási ügyintézéssel
  • fényezés
  • teljes körű információ szolgáltatás

  Kapacitás

  A legmodernebb felszerelésekkel, hét szerelőállással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

  Szerviz szolgáltatások

  Szervizünk magas szintű szolgáltatást nyújt, erre garancia a jól képzett szakembergárda. Kollégáink folyamatos Citroen  továbbképzéseken vettek, illetve vesznek részt - így első kézből kapnak képet az általunk javított gépkocsik gyártásáról és javításáról. Szervizünk a Citroën számítógépes diagnosztikai műszerein  kívül fel van szerelve a hidraulika javításához elengedhetetlen gyári mérőműszerekkel és szerszámokkal is, amelyek segítségével kollégáink gyorsan kiszűrik és kijavítják a hibát.

  Mechanikai szervizállások

  Személy- és teherautók mechanikai meghibásodására és ciklusszervizek elvégzésére szakosodott szakembergárda végzi a javításokat, legyen szó váltó vagy motor körüli meghibásodásról.

  Klímajavító szervizállás

  A Citroën gyárilag beszerelt klímáit, illetve a gyár által ajánlott utólagosan beszerelt klímák javítását és hibafeltárását végezzük ezen az álláson, az ehhez szükséges célműszerrel és célszerszámokkal. Környezetkímélő technológiánknak köszönhetően a lefejtett gázt lehetőség szerint visszatöltjük, így kímélve a környezetet és az Ön pénztárcáját.

  Diagnosztikai állások

  Bonyolultabb, összetettebb, általában befecskendezéssel, üzemanyag-ellátással kapcsolatos javítások folynak itt. A Citroën legfejlettebb célműszereit és javítási technológiáit alkalmazzuk. A folyamatosan továbbképzett vezető szerelő -szükség esetén- az internet, illetve a gyár szakembereinek segítségével végzi a javításokat, a franciaországi központot és a szervizt összekötő online kapcsolat segítségével.

  Szélvédő javítás kavicsfelverődés esetén

  A kavicsfelverődéseket gyorsan és szakszerűen javítjuk. Műszaki vizsgák esetén ez akár napokkal megrövidítheti a javítási időt, illetve a költségeket is nagyban csökkentheti.

  Autóvillamosság és tartozék beszerelés

  Használt és új gépjárművekbe történő tartozékok ( tolatóradarok , riasztók, egyéb díszítő elemek termékek) beszerelése. Használt autókon végzendő gyorsjavítások, biztosíték-és izzócserék esetén, soron kívül állunk ügyfeleink rendelkezésére, egyéb javításokat, mint például fűtés, egyéb elektromos zárlatok hibakeresését előjegyzés alapján vállaljuk. Generátorok, indítómotorok javítását is vállaljuk ki- és beszereléssel.

  Futómű állítás

  Szervizünkben futómű állító részleg is található. Az összes gépjármű futómű állítási adataival rendelkezünk, így bármely személyautó típus beállítását vállaljuk.

  Fékpad, lengéscsillapító mérés

  A legújabb MAHA gyártmányú komplex műszerrel dolgozunk, amelyet a Fővárosi Közlekedésfelügyelet is elfogadott és használ, folyamatosan ellenőriz.

  Gumicsere

  Ezen részlegen gumicserét és centírozást végzünk, Citroën specifikus közép nélküli keréktárcsákat is tudunk centírozni. Természetesen alu- és lemez felniket is szerelünk. Télen és nyáron gumi és szerelt kerék akciókat tartunk, amelynek keretében előre megszerelt kerekeket árusítunk, lerövidítve így a téligumi szereléskor kialakuló sorokat.

  Kérésre gumihotel szolgáltatást biztosítunk.

  Kárrendezés

  Az ügyintézés gyorsítása és egyszerűsítése érdekében a legtöbb biztosítóval szerződéses viszonyban állunk, így teljes körű kárrendezéssel tudjuk ügyfeleink káreseteit kezelni. A kárfelvételt és a biztosítóval való kapcsolattartást cégünk alkalmazottai végzik, így Önnek a hivatalos papírok kitöltésén kívül semmivel nem kell fáradoznia.

  Karosszéria-javítás

  Korszerű javítóműhelyünkben az eredeti gyári állapot visszaállítása folyik. Ezt a legmodernebb szerszámok és a legjobb minőségű anyagok használata teszi lehetővé. Több telephelyünkön rendelkezésre áll húzatópad, ponthegesztő és minden egyéb gyári célszerszám, ami a szakszerű javításhoz elengedhetetlen.

 • Mi az a T,  T1,  T2, T3?

  Citroën specifikus munkadíj elszámolási rendszere:

  Azért, hogy Önnek ne kelljen minden javításra a legmagasabb óradíjat kifizetnie, a munkákat nehézségi fok szerint három kategóriába soroltuk. A kategóriák a Citroën normakönyvében vannak lefektetve az elszámolható normaidővel együtt. Normakód kategóriák :

  T1 Egyszerűbb mechanikai jellegű hibák, kötelező ciklusszervizek elvégzésekor alkalmazandó, személygépjárműveknél:

  Díja:  Bruttó: 11684 Ft

  T2 Bonyolultabb mechanikai javítások, elektronikus hibák (célműszer használata nélkül) Egyes a hidraulika rendszert érintő javítások, személygépjárműveknél:

  Díja:  Bruttó: 12954 Ft

  T3 Célműszer használatát igénylő elektromos javítások. A hidraulika rendszert érintő javítások, személygépjárműveknél:

  Díja:  Bruttó: 15621 Ft

  Karosszéria munkák óradíja: 13970 Ft Fényezési munkák óradíja: 14605 Ft

  T: Haszongépjárművek javítása:

  Díja: Bruttó: 15621 Ft