Maros Autóház logo

DS4

-0mm00nk1-001.194647
DS4: Az év legszebb autója

A CITROËN DS4 magasított építésű, ötajtós, de kupé jellegű karosszériája egyszerre kínálja a kupék dinamikus, sportos hangulatát és a kompakt ötajtósok sokoldalúságát és kényelmét.

A kivételes személyiségű, izgalmas CITROËN DS4 eddig még nem tapasztalt vezetési élményt nyújt, amelynek varázsát a magasított karosszériában, a panoráma-szélvédőben és a kupék sportos vezetőülését a kompakt limuzinok kényelmes « foteljával » ötvöző cockpit adja. A CITROËN DS4 menettulajdonságai természetesen stílusából adódnak : elképesztő módon együtt él az úttal, kimozdulásra, kalandra csábít.

A 4,27 m hosszú, 1,81 m széles és 1,53 m magas CITROËN DS4 nem egyszerűen ígéretet hordoz magában, hanem egyenesen kihívást : a sokoldalúságot, a hasznosságot akarja „belepakolni” egy sportos kupéformába. És nem vall kudarcot: itt van mindjárt a három teljes értékű hátsó ülés, amelyet a karosszériába tökéletesen belesimuló hátsó ajtókon keresztül lehet megközelíteni. De megemlítendő a tágas csomagtér és a rengeteg belső tárolórekesz is.

A CITROËN DS4-ban azonnal rabul ejt a minőség. Vajpuha bőrülések, fényvezetők elöl és hátul, krómdíszítések – kívül-belül diszkréten, de határozottan a harmónia és az igényesség sugárzik.

A DS4-et egy internetes szavazáson 62 ország több mint 60 000 internetezője az év legszebb autójának választotta. A díjat január 27-én Párizsban, a 26. Nemzetközi Automobil Fesztiválon adták át.

 

Ár és felszereltség lista Méret és műszaki adatok Modell katalógus Szín, kárpit katalógus