Maros Autóház logo

Grand C4 Picasso

Grand C4 Picasso

A márka szaktudásának legjavát megtestesítő új Grand C4 Picasso 5-7 személyes egyterű modell, mely teljes mértékben megfelel a kor kívánalmainak.  Intelligens vezetést segítő rendszerek, örömteli vezetés, újraértelmezett kényelem (CITROËN ADVANCED COMFORT® program jóvoltából) és hatékonyság jellemzik.
Családi autó vagy örömautó? Mindkettőt megtalálja az új CITROËN Grand C4 Picasso-ban! Az öt-, vagy 7 személyes kivitelben is elérhető, modern és lendületes új Grand C4 Picasso designjának alapja az egyediség, mely által modellelődjétől is azonnal megkülönböztethető. A rendkívül eredeti egyterű modell dizájnját még karakteresebbé varázsolja az erőt sugárzó, lendületes vonalakkal megrajzolt orr-rész, valamint a két új karosszériaszín: az elegáns Artense szürke és sportos Lazuli kék.
A kivételes  utazási élményről a mindennapokat megkönnyítő, felhasználóbarát új technológiák (pl. a szabad kezes csomagtérajtó), a CITROËN Connect Nav révén elérhető új internetalapú szolgáltatások és egy új motor, a PureTech 130 S&S EAT6 gondoskodnak. Az új Citroën Grand C4 Picasso a Citroën Advanced Comfort® program szellemében átfogó módon közelíti meg a testi-lelki „jóllét” kérdését.
A minőségi anyagokat használó, loft stílusban kialakított, letisztult és világos utastérből csak úgy sugárzik az igényesség és a jólét. A komfortérzetet tovább fokozza az a dinamikus egyensúly, amit a tökéletesített EMP2 platform jóvoltából sikerült elérni: az új C4 Picasso kifogástalan úttartást és a Citroënnél megszokott nagyfokú kényelmet garantál minden utasa számára.
A Grand C4 Picasso, változattól függően, olyan innovatív megoldásokkal gazdagítható a vezető és az utasok kényelmének érdekében, mint a 100%-ban érintőtechnológiás vezérlőfelület, a 12” nagy felbontású panoráma-képernyő, vagy a vezetést megkönnyítő 360°-os kamerarendszer, a Park Assist rendszer, illetve az adaptív sebességszabályozó. Az új Citroën C4 Picasso tovább kamatoztatja ezeket az előnyöket, és sikeresen egyesíti magában az egyterűek legjobb tulajdonságait.

 

Személygépkocsi ár és felszereltség lista Méret és műszaki adatok Modell katalógus Szín, kárpit katalógus Tovább a bemutatóterembe